slide-algemeen

Even Voorstellen: Geert Heesen

Mijn naam is Geert Heesen ben getrouwd met Erna en woon sinds kort in Lichtenvoorde. Ik ben in 1958 geboren in Vragender, heb mijn jeugd doorgebracht in Borculo en na wat ‘omzwervingen’ in het land ben ik nu weer terug op mijn geboortegrond.

Momenteel werk ik met veel plezier als Hoofd Conciërge bij het Gerrit Komrij College te Winterswijk. Bij het GKC ben ik, naast mijn pedagogische taken, onder andere verantwoordelijk voor het Gebouwbeheersysteem. In mijn arbeidzame verleden heb ik als commercieel manager veel ervaring opgedaan bij diverse bouw gerelateerde bedrijven. Bestuurlijke ervaring heb ik onder andere opgedaan bij volleybalverenigingen in Groningen en Ulft, als secretaris van het Dorpshuis ‘De Braempt’ en de Verenigingsraad in Braamt. Naast deze bezigheden ben ik in de Gemeente Montferland (tot de verhuizing), commissielid geweest van de raadscommissie Ruimte&Financiën. Tevens heb ik in de Gemeente Montferland jarenlang vrijwilligerswerk gedaan als buurtbemiddelaar.

Met mijn kennis, ervaring en inzet hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren als Bestuurslid van de Huurdersvereniging te Lichtenvoorde.