Close
slide-algemeen

Even Voorstellen: Ton Boer

Hallo, mijn naam is A.A.J. Boer (Ton) ben geboren in Utrecht in 1947

En sedert 1980 woonachtig in Lichtenvoorde.

 

Na het doorlopen van de lagere school ben ik mijn vervolgopleiding gaan doen aan de zeevaartschool, alwaar ik een opleiding ben gaan volgen als werktuigkundige.

In mijn loopbaan op de grote vaart heb ik het kunnen brengen tot Hoofd Werktuigkundige, heb o.a. gevaren bij de Holland Amerika Lijn en Ned Lloyd op vracht- passagier schepen (hoofdzakelijk waren dit mensen die gingen emigreren) Na dit avontuur ben ik gaan varen op een Cruiseschip alwaar ik mijn vrouw heb ontmoet. Om reden dat onze kinderen langzamerhand groter werden ben ik in 1988 gestopt met varen en gaan werken als projectleider constructie en installatie technieken.

Hiervoor zat ik ook menigmaal in het buitenland (Europa) maar was nooit langer van huis als 14 dagen. In 2006 ben ik gaan werken als projectleider / inspecteur bij een aan de Rijks Gebouwendienst gelieerd bedrijf. Deze werkzaamheden bevatten de inspecties van openbare gebouwen voor de gehele Oostelijke helft van Nederland en de daaraan verbonden bouwkundige werkzaamheden.